обратный звонок

Animal Pak від компанії Universal Nutrition

Animal Pak - це спортивна харчова добавка, в основі якої лежить комплекс вітамінів, мінералів, жирних амінокислот і інших поживних елементів, які необхідні для максимально продуктивних тренувань. Даний препарат поставляється в 44 пакетиках, в кожному з яких знаходиться 11 капсул, кожна з яких представляє собою унікальний за складом комплекс корисних компонентів. Кожен з елементів працює доповнюючи інші, за принципом синергії, значно посилюючи дію кожного з компонентів добавки.

Цей препарат досить швидко завоював собі популярність серед інших аналогічних добавок через свого ефективного і швидко відчутного впливу на організм спортсмена. Використання Animal Pak дозволяє підняти якість тренувального процесу на істотно новий рівень, збільшуючи одержуваний від спортивних навантажень ефект і знижуючи час, необхідний для досягнення спортивних цілей.

Як працює Animal Pak від Universal Nutrition?

• Підсилює анаболічні процеси в організмі

• Збільшує загальний рівень сили і витривалості

• Сприяє прискоренню відновлення після виснажливих тренувань

• Впливає на синтез білкових з'єднань в організмі.

• Нормалізує роботу багатьох органів, в тому числі травної та серцево-судинної системи.

• Забезпечує зарядом енергії, необхідної для тривалого тренування

• Спрощує процес набору м'язової маси

• Знижує катаболізм

Для кого призначений Animal Pak від Universal Nutrition

Дана добавка надає однаково позитивний вплив як на спортсменів-чоловіків, так і на жінок. Також препарат відмінно підходить для новачків в світі бодібілдингу і для професійних спортсменів. Animal Pak від Universal Nutrition рекомендується до вживання людям, які ведуть активний спосіб життя і регулярно піддають своє тіло важких фізичних навантажень, прагнучи при цьому істотно збільшити продуктивність своїх занять і знизити час, необхідний для побудови бажаного статури.

До складу однієї порції (1 пакет) Animal Pak від Universal Nutrition входить:

Білки - 3000 мг

Вуглеводи - 1000 мг

Комплекс вітамінів і мінералів - 4050 мг

Комплекс амінокислот - 2970 мг

Комплекс оптимізації продуктивності - 11230 мг

Комплекс жирних амінокислот - 300 мг

Комплекс травних ензимів - 1212 мг

Калорійність - 16 ккал

Спосіб застосування

Рекомендується приймати одну порцію препарату (1 пакетик) через 30 хвилин після прийому їжі, перед тим як відправитися тренування. У разі схильності інтенсивним тренувальним сесій, або під час підготовки до змагань дозволено збільшити кількість вживання добавки до двох пакетиків на добу. Запивати препарат необхідно великою кількістю води.

слід пам'ятати

Animal Pak від Universal Nutrition не є лікарським засобом.

Прийом добавки протипоказаний вагітним і годуючим груддю жінкам, а також молодим людям, які не досягли вісімнадцяти років.

Упаковка: 44 пакетиків (44 порцій по 1 пакетику)

Обратный звонок

Закажите обратный звонок и мы сами позвоним Вам!