обратный звонок

Animal PM від компанії Universal Nutrition

Animal PM від компанії Universal Nutrition - спортивна харчова добавка, яка завоювала любов спортсменів по всьому світу через свого впливу на поліпшення внутрішніх відновних процесів і, отже, підвищення продуктивності тренувального процесу. Вживання даного комплексу сприяє зниженню рівня стресу в організмі і поліпшення роботи центральної нервової системи організму.

Також багатий амінокислотний склад добавки сприяє суттєвому посиленню синтезу білкових з'єднань і, відповідно, приросту сухої мускулатури. Препарат надає зміцнювальний вплив на здоров'я атлета, збільшуючи опірність негативному впливу зовнішніх факторів і нормалізуючи роботу внутрішніх органів.

Як працює Animal PM від Universal Nutrition?

• Підсилює анаболічні процеси

• Знижує катаболізм

• Сприяє набору м'язової маси

• Забезпечує організм необхідною кількістю вітамінів і мінералів

• Покращує сон

• Зміцнює імунну систему спортсмена

• Підсилює синтез гормонів і нормалізує гормональну систему

• Заряджає необхідним для тренування кількістю енергії

• Збільшує продуктивність відновних процесів

Для кого призначений Animal PM від Universal Nutrition

Дана добавка відмінно підходить спортсменам, які піддають своє тіло регулярним важких фізичних навантажень, при цьому піклуються про стан власного здоров'я і бажають збільшити швидкість відновлення і вироблення необхідних гормонів. Препарат призначений як для представників чоловічої, так і жіночої статі. Також добавка рекомендується до вживання і професійним атлетам і новачкам світу спорту.

До складу однієї порції (1 пакет) Animal PM від Universal Nutrition входить:

Вітамін В6 - 10,5мг

Оксид магнію - 450 мг

Оксид цинку - 30 мг

Комплекс стимулювання гормону росту - 3000мг

Комплекс для імунітету і відновлення - 2500мг

Комплекс для сну і релаксації - 1250мг

Спосіб застосування

Для найбільшого ефекту від впливу препарату рекомендується приймати добавку натщесерце за півгодини до того, як відійти до сну. Animal PM можна вживати разом з будь-якої з спортивних добавок комплексу Animal Line. Добавку необхідно запивати великою кількістю води.

слід пам'ятати

Animal PM від Universal Nutrition не є лікарським препаратом.

Добавка протипоказана до вживання вагітним і годуючим груддю жінкам, а також атлетам, котрі не досягли віку вісімнадцяти років.

Перед тим, як починати курс прийому препарату необхідно проконсультуватися з фахівцем зі спортивного харчування і обстежитися на предмет наявності алергічної реакції на окремі компоненти добавки.

У разі значного перевищення рекомендованої дози вживання препарату можливі прояви небажаних побічних ефектів. А саме: розлад травної системи, алергічний висип, відчуття втоми і т.д. Щоб уникнути подібних наслідків дотримуйтеся зазначеної на упаковці дозування комплексу.

Упаковка: 30 пакетів (30 порцій по 1 пакету)

Обратный звонок

Закажите обратный звонок и мы сами позвоним Вам!