обратный звонок

BCAA Complex 5050, 300g

BCAA Complex 5050, 300 гр.

BCAA Complex 5050 від Dymatize Nutrition - харчова добавка для людей, які бажають якомога швидше і ефективніше нарощувати м'язову масу, оскільки містить в собі необхідні для цього амінокислоти (лейцин, ізолейцин, валін), дозовані згідно перевіреної формулою 2: 1: 1. Продукт надано у вигляді порошку.

Крім трьох основних компонентів, до складу входить лише необхідний мінімум діоксиду кремнію - речовини, що перешкоджає злежуванню і злежуванню. Даний факт значно підвищує продукт в очах користувачів, які не бажають приймати зайві речовини в своїх добавках. У зв'язку з цим, відмінною рисою товару від Dymatize Nutrition є також надзвичайно висока концентрація необхідного речовини в одній порції - 5 грам.

Продукт призначений в першу чергу для атлетів, які хочуть швидко та ефективно досягти потрібного результату на терені спортивних досягнень, але, тим не менш, стане в нагоді для будь-якого користувача, зацікавленого власним фізичним розвитком і станом свого здоров'я, незалежно від статі та соціального статусу.

Як працює BCAA Complex 5050

• Забезпечує організм основними амінокислотами

• Прискорює процес білкового синтезу

• Збільшує швидкість відновлення м'язів

• Максимально розвиває анаболічні процеси в організмі

• Сприяє прискореному зростанню м'язової маси

• Запобігає розпад м'язових тканин

• Перешкоджає накопиченню жиру

Як приймати BCAA Complex 5050

Змішати одну порцію добавки зі склянкою води або будь-яким іншим напоєм, будь то сік (ідеально - цитрусовий), нежирні йогурт або кефір, підійде і протеїновий коктейль. В теорії також можливо просто вжити ложку продукту (= стандартна порція) і запити будь-якої рідиною, але, з огляду на смак справжньої добавки, це може викликати певні негативні емоції, до того ж, треба думати, щоб не вдихнути випадково порошок.

Приймати добавку слід 1-3 рази в день перед тренуванням, після неї, і після основних прийомів їжі.

До складу однієї порції (5 грам) входить:

• L-лейцин - 2,526г;

• L-валін - 1,262г;

• L-ізолейцин - 1,262г.

слід пам'ятати

Продукт не належить до розряду лікарських препаратів. Важливо заздалегідь проконсультуватися зі своїм лікарем, щоб виявити можливі протипоказання або ж виявити індивідуальну непереносимість певної складової продукту організмом. Вживання не бажано особам, що не досягли 18-річного віку, вагітним жінкам і годуючим матерям.

Упаковка 300 грам (60 порцій по 5 грам).

Обратный звонок

Закажите обратный звонок и мы сами позвоним Вам!